Det bästa med trädgårdsmöbler tillverkade i aluminium

Aluminium i kombination med väderbeständiga material som textilväv gör dessa utemöbler nästintill underhållsfria. De är lätta att bära och mjuka att sitta i. För att underlätta vinterförvaringen är de flesta modeller hopfällbara eller staplingsbara. Att de dessutom ser snygga ut gör våra aluminiummöbler oemotståndliga för moderna svenska hem.

Bordsskivor till aluminiummöbler

Amalfi utemöbler

Amalfi utemöbler

Flera av våra bordsskivor är tillverkade av UHF, ett kompositmaterial som liknar trä. Kärt barn har många namn, UHF är även känt som nonwood och aintwood. Det är ett optimalt alternativ för eleganta trädgårdsmöbler i en bekväm vardag. Skötselbehovet är minimalt, torka av UHF-ytan med milt diskmedel och ljummet vatten innan fläckar hinner träcka in.
Att förbehandla med Plastic Wood Sealer rekommenderas innan användning. Vi har även bordskivor i teak och bambu. Med kännedom av välkända problem med anskaffning av råvara för teakproduktion och med hänsyn till miljön, har vi tagit fram en serie i GreenWood som tillverkas i bambu. Den är mycket tilltalande med ett utseende snarlikt teakmöbler. Detta miljövänliga sortiment är Mellby Garden AB unika med.

Produktionsutveckling av unika trädgårdsmöbler

Unika trädgårdsmöbler gör vi i även i handmålad aluminium, där man får fram en härlig ” vintagelook”. Finns i olika modeller och färger.

Produktutveckling inom både design och kvalitet är något vi på Mellby Garden jobbar med löpande. Ett flertal av våra aluminiummöbler utemöbler finns i flera färguppsättningar och i år har vi utökat med ytterligare modeller av de otroligt efterfrågade UHF-varianterna. Vi har skapat både vanliga och mer unika utemöbler för att passa restauranger och familjer av alla sorter. För att ge dig maximal flexibilitet låter vi dig kombinera modeller och material fritt. Välj dina utemöbler i aluminium precis hur du vill! Det går även bra att köpa stolar eller bord separat.

För vårt familjeföretag har kvalitet alltid varit centralt, därför ger vi 1 års fabriksgaranti. Billigt, dyrt eller mittemellan, hos oss finns fina möbler i alla prisnivåer. Mellby Garden levererar snabbt, stora delar av sortimentet finns på lager och kommer fram till dig på mellan 5-10 dagar. Kontakta oss gärna på info@mellbygarden.se med frågor och funderingar!

UHF är ett kompositmaterial som ser ut som trä. Materialet är underhållsfritt men tänk på att torka av med milt diskmedel och ljummet vatten innan fläckar hunnit träcka in. Var även aktsam med att ställa glasmaterial en längre tid på bordet.

svart färg = 6280bl         vit färg = 6280wh         silver färg = 6280

© mellbygarden.se created by ampmform