Konstrottingmöbler

De senaste åren har konstrotting blivit ett allt mer omtyckt material. Det syns över hela Sverige som cafémöbler, balkongmöbler och i trädgårdar. Dessa utemöbler ser ut att vara gjorda av rotting, vide eller bambu, men är egentligen vävda av ett konstmaterial som ofta framställs ur plasten polyeten. Det kan tyckas märkligt att skapa syntetiska produkter för att efterlikna naturliga, men utemöbler av konstrotting har en hel del fördelar. Vanliga rottingmöbler bör inte bli våta, de gör sig därför bäst i övertäckta uterum. Utemöbler i konstrotting tål däremot att stå ute i regn och rusk, tack vare syntetmaterialet med aluminiumstommen. De är motståndskraftiga mot ultravioletta strålar (UV), röta och andra sorters skador. Trädgårdsmöbler i konstrotting görs enkelt rena med en fuktig trasa och lite diskmedel eller en vattenslang. Utöver allt detta är de enkla att flytta runt och bekväma att sitta i.

Produktutveckling inom både form och kvalitet är något vi på Mellby Garden arbetar med kontinuerligt. Vare sig det vankas cocktailpartyn eller grillkvällar passar våra loungemöbler i konstrotting perfekt. Hos familjeföretaget Mellby Garden hittar du ett brett sortiment av matbord, fåtöljer, soffor och stolar på alla prisnivåer. Vi erbjuder både diskreta designer och mer unik formgivning för att göra alla sorters kunder nöjda. Till våra konstrottingmöbler har vi kuddar och textilier i massor. De är hållbara och kvalitativa för att klara utomhusbruk.

Eftersom det mesta finns på lager kan vi erbjuda kort leveranstid på mellan 5 och 10 dagar. De här möblerna är byggda för att hålla, därför har vi inget problem med att ge 1 års fabriksgaranti. Hör av dig till info@mellbygarden.se om du har en fråga!

SALINAS svart

SALINAS svart

Det faktum att konstrottingen är tålig och väderbeständig gör det till ett bra val för utemöbler!

 Vare sig det vankas cocktailpartyn eller grillkvällar passar våra loungemöbler i konstrotting perfekt.

© mellbygarden.se created by ampmform