Mellby Garden levererar kvalitetsmöbler

Mellby Garden AB är ett familjeföretag som har specialiserat sig på trädgårdsmöbler. Verksamheten drivs av far, son och dotter sedan 2001. Vi är ett grossistföretag med återförsäljare över hela Norden och som blivit ett av dom ledande varumärkena i Sverige. Vårt kontor ligger i Mellby där vi även har en stor utställning i 3 våningar.

Vi har både vanliga, speciella, unika och personliga modeller på möbler som du inte ser överallt, för att passa till olika stilar och utrymmen.

Vi arbetar mycket med produktutveckling, design och kvalité, vi lägger ner stor omsorg vid val av material, tyger, sittkomfort, storlek på olika möbler och modeller.

Med kännedom av välkända problem med anskaffning av råvara för teakproduktion och med hänsyn till miljön, har vi tagit fram en serie i GreenWood som tillverkas i bambu. Den är mycket tilltalande med ett utseende snarlikt teakmöbler.

Unika trädgårdsmöbler gör vi i handmålad aluminium, där man får fram en härlig ” vintagelook”. Finns i olika modeller och färger.

Som vanligt har vi lagt ned stor möda på att leva upp till vårt goda rykte om att erbjuda våra kunder ett brett urval av produkter med mycket hög kvalité, som kan säljas till överkomliga konsumentpriser. Vi hoppas Ni skall finna många intressanta möbler i vårt sortiment, och ser med tillförsikt fram emot 2016 tillsammans med våra kunder.

Med dessa inledande ord, hälsar vi gamla och nya kunder varmt välkomna till oss år 2016.

Välkommen till oss på Mellby Garden AB!

Arne, Bjarne, Camilla